aksflyttebyrå
Vask & rengjøring

Vask & rengjøring


Vi tar på oss rengjøring av alle rom og overflater av boliger: sameier, kontorer og kommersielle aktiviteter. Vi bruker profesjonelle vaskemidler for å sikre god rengjøring og fullstendig sanitær av alle typer miljøer.


RENGJØRING

Vi griper inn i alle boligområder for å utføre rengjøring av trapper, desinfisering av heiser, postkontorer, glass, inngangsdører. Vi opererer med spesifikke maskiner og profesjonelle produkter. I tillegg til rengjøringsordre. Aks er tilgjengelig for å tilby tilleggstjenester som vaktmestererstatninger.

DESINFEKSJON


Et desinfisert og ryddig miljø er en grunnleggende forutsetning for å utføre alle typer oppgaver på best mulig måte.

Å velge riktig selskap betyr å forbedre kvaliteten og effektiviteten til teamet ditt.

Vi er forpliktet daglig til å beskytte dine fasiliteter, opprettholde renslighet. 

Terrasserens
Har det gått noen år siden du beiset eller oljet sist? Da bør terrassen din få en skikkelig rens før du beiser, eller oljer på nyttFasadevask
Ved bruk av riktig produkter og metoder rengjør vi fasaden på en skånsom måte samtidig som vi desinfiserer og hindrer svertesopp og mose.

Vask av utearealer
Vask av utearealer bør utføres årlig som en del av vedlikeholdet. Vi fjerner alt av grønske og mose slik at du får et utemiljø som holder seg rent og pent over tid.

Softwash av fasade
Vi behandler treverket med vårt vaskemiddel som dreper alt av smuss, alger og sopp. Vår behandling er med på å gi treverket økt levetid.